top of page

Vacature Sociale UU studenten

Ben jij een sociale studente en wil je graag ervaring op doen in de zorg? Kom eens kennis maken met Doris. Bij ons is de mogelijkheid om dagdiensten, avonddiensten en voor de lieveling zelfs slaapdiensten te draaien.

Hoe ziet een dag er uit?

Om half 9 begin je met Doris te verschonen en wassen, op vaste tijden krijgt Doris medicatie toegediend en er zijn een aantal andere vaste zorgtaken. Tussendoor kun je lekker tegen Doris (en Hans) aankwebbelen, samen muziek luisteren, leuke programma's kijken of muziektherapie doen. Bij warme dagen kun je er op uit om een wandeling te maken, of zelfs een ander uitstapje. Ook zijn er schoonmaak taken, zoals stofzuigen, wasjes draaien etc. Om 17:00 komt de volgende student om je taken over te nemen. 

 

Je krijgt veel vrijheid en tevens genoeg tijd om ingewerkt te worden. Nog geen eerdere ervaring? Bij ons geen probleem!  Bij ons word je geholpen en opgeleid tot Doris-professional. Dat is het leuke aan de gehandicaptenzorg, elke client is anders. Zo ook heeft Doris zorg op maat nodig. 

 

Wat bieden wij:

  • Een unieke kans om ervaring op te doen in de zorg.

  • Een goed betaalde baan met een uurtarief van 24,44 euro.

  • Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per km.

  • Een rustige werkomgeving waar je alle tijd hebt voor Doris.

wat vragen wij van jou:

  • Doris heeft een eigen rolstoel-auto daarom is een rijbewijs wel een vereiste.

  • Wegens Doris’ kwetsbaarheid zijn kindervaccinaties en in het najaar geadviseerde covid vaccinaties en griepprik een vereiste.­­­­­

bottom of page