top of page

Dossier Scandinavië

Ga je studeren in Scandinavië? Dan is het absoluut een MUST om het volgende rapport over de ouderen- en gehandicaptenzorg te lezen. Nederlandse bestuurders gaan al tientallen jaren op studiereis naar Scandinavië om daar te zien hoe de zorg voor ouderen en gehandicapten is georganiseerd. Het rapport dat VWS heeft opgedragen aan Vilans zal je verbazen.

 

We volgen al jaren het voorbeeld van Scandinavië als het gaat om huisvesting en vakanties. Maar nu willen we meer leren over zorg en dagbesteding aan huis zoals dat in Scandinavië gaat. Door in gesprek te gaan met ouders en deskundigen van gehandicapte kinderen in Scandinavië kunnen we leren hoe we de zorg voor Doris kunnen optimaliseren.

 

Als je het gehele rapport hebt gelezen en denkt, daar wil ik meer over weten! Nodigen we je uit om op de koffie te komen en kennis te maken met Doris. Wie weet kunnen we zelfs iets voor elkaar betekenen.

Extra update: Lees ook eens de presentatie van JAG (link) van de Independent Living Institute over de gehandicaptenzorg-oplossing die ze in Zweden hebben! 

Klik hier om naar het contactformulier te gaan. 

Bright minds, better future

bottom of page