top of page

Vacature Zorg Professional

Wordt jij gelukkig van het werken met gehandicapten? Zo ja, lees dan snel verder!

 

Doris zoekt een persoonlijke begeleider gehandicaptenzorg voor minimaal één dag in de week met een coördinerende functie waaronder het inwerken van de nieuwe UU studenten. 

 

Doris woont volledig thuis en wil graag altijd thuis blijven wonen. In Nederland is dat niet gebruikelijk dat een gehandicapte zijn hele leven thuis blijft wonen, maar in Scandinavië is dat standaard omdat alle gehandicapten instellingen gesloten zijn.

Dat is de reden dat wij bij Doris graag werken volgens het Scandinavische model.

 

De zorgprofessionals werken doordeweeks overdag en hebben een vaste werkdag die ze met elkaar kunnen ruilen. De zorgstudenten van de Universiteit van Utrecht werken de avonden, weekenden en dagdiensten tijdens de zomermaanden juli en augustus. De zorgprofessional kan in de maanden juli en augustus zijn vaste werkdagen werken maar kan ook 2 maanden op vakantie gaan.

 

Voor de functie van Persoonlijk Begeleider vragen wij bij voorkeur een HBO opleiding óf minimaal een MBO-4 opleiding op verpleegkunde of pedagogisch gebied. We vragen relevante werkervaring, bijvoorbeeld ervaring als assistent begeleider. Bij de MBO opgeleide kandidaat is daarnaast bereidheid tot het volgen van een aanvullende training of opleiding een vereiste.

Onder het kopje "het team" kan je alvast kennis maken met je toekomstige collega's. Sjoukje is één van de Zorg Professionals.

 

Wat vragen wij van jou:

  • Doris heeft een eigen rolstoel-auto daarom is een rijbewijs een vereiste.

  • Wegens Doris’ kwetsbaarheid zijn kindervaccinaties en in het najaar geadviseerde covid vaccinaties en griepprik een vereiste.­­­­­

  • Wonend in of rondom Amersfoort.

 

Wanneer kom je kennis maken met Doris?

bottom of page